Mal/Praxis

Detalii spectacol :
Un spectacol de Bogdan Georgescu

Manager proiect: Claudia Domnicar
Asistent management: Maria Popovici
Sunet: Bogdan Ropcean
Lumini: Dorin Părău
Grafică: Dan Perjovschi
Mulțumiri speciale: Luiza Vasiliu

Cu: Codruța Vasiu, Cristina Ragos, Arina Ioana Trif, Gabriela Pîrlițeanu, Ioana Cosma, Cristina Blaga-Tomuș, Ștefan Tunsoiu

Data premierei: 18.03.2017
Spectacol prezentat în limba română, cu traducere în limba engleză.
Spectacol nerecomandat celor sub 16 ani.


Tip spectacol : Dramă
Durată : 1h 12min

SAUVAGE – salon-coafor-masaj dintr-un oraș de provincie, România 2017. Șapte perspective, șapte scene, șapte performeri. Fiecare performer preia toate cele șapte roluri/perspective. Discuțiile alunecă de la cum arată chiloții care nu lasă urmă prin rochie, la ce înseamnă o relație deschisă sau mărimea ideală pentru penis, în timp ce, în altă parte, are loc un eveniment care le va modifica viața pentru totdeauna. O comunitate aflată sub presiunea fricii, cauzată de raporturi de putere, corupție și presupuse forțe supranaturale, devine incapabilă de acțiune. Malpraxis-ul este colectiv și consecințele sunt, evident, catastrofale.

MAL/PRAXIS este proiect de Artă Activă dezvoltat împreună cu studenți masteranzi și profesori de arta actorului din cadrul Departamentului de Artă Teatrală din cadrul Universității Lucian Blaga Sibiu în co-producție cu Teatrul Național Radu Stanca Sibiu.
MAL/PRAXIS este ultima parte a trilogiei Câtdedepartesuntemdepeșteriledincareamieșit?, după ANTISOCIAL și #minor.

SUGESTII SIMILARE