Spectacole din cadrul FITS 30, premierele lunii mai pe Scena Digitală: „UK Gospel Choir Show”, „Amintirile păpușii de lemn” și „Ecourile trecutului”

Scena Digitală, platforma online de teatru, film, muzică și dans a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu vă oferă în luna mai trei spectacole de excepție care au făcut parte din programul ediției 30 a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Spectacolul UK Gospel Choir Show ne aduce unele dintre cele mai bune voci gospel din Marea Britanie, care interpretează o gamă largă de piese, de la pop la soul, de la piese clasice la cântece gospel. Totul cu energia și armoniile specifice, desigur!

©Wayne Ahmed


„Amintirile păpușii de lemn” de Mari Natsuki este unul dintre highlights-urile FITS 30. Mereu vrem să trăim o viață nouă fără să ne pierdem sufletul de copil, astfel basmele pe care le citim copiilor noștri constituie de fapt biblia noastră, a adulților. Conceptul acestui spectacol este legat de faptul că protagonistul nu este neapărat personajul principal, iar tema acestuia este cruzimea basmelor și antiteza care definește societatea contemporană.Cea de-a treia premieră a Scenei Digitale este un concert de orgă, „Ecourile trecutului”, în care Guy Poupart prezintă aproape cinci secole de muzică – un spectacol inspirat de compozitori precum Girolamo Frescobaldi, Jan Pieterszoon Sweelinck, Johann Jakob Froberger, Georg Muffat, Dieterich Buxtehude, Giuseppe Gherardeschi, Guy Bovet, Franz Danksagmüller și Joris Verdin.

©Birgit Solhaug
 

Bilete și abonamente pe Scena Digitală

 
Pe Scena Digitală, abonamentul lunar, cel trimestrial, precum și cel anual includ toate cele peste 60 de spectacole disponibile, la care se adaugă lunar două producții în premieră. Iubitorii de teatru, film, dans și muzică pot alege abonamentul pentru 12 luni la preț de 6 luni, respectiv 299 lei, și abonamentul pentru 3 luni la preț de 2 luni, respectiv 89 lei. Abonamentul lunar costă 49 lei/lună. Spectatorii pot opta și pentru biletul individual, care permite vizionarea unui anumit spectacol la prețul de 30 lei. În perioada de valabilitate a abonamentului, spectacolele pot fi vizionate oricând, oriunde și de oricâte ori.  Biletul individual este disponibil patru ore de la activare și alegerea intervalului de timp pentru vizionare. 

Platforma de video-on-demand Scena Digitală, distinsă cu premiul special UNITER, poate fi accesată pe site-ulwww.scena-digitala.ro.

Toate spectacolele Scenei Digitale oferă și subtitrare în limba engleză.


01/05/2024
Scena Digitală