Întrebări și răspunsuri despre platforma TNRS – Scena Digitală

TNRS Scena Digitala (www.scena-digitala.ro) este platforma de spectacole online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Accesul se face pe bază de bilet sau de abonament.

Cele mai noi producții de teatru, teatru-film, produse la Sibiu sau invitate de pe scenele lumii, special pentru mediul digital în condiții de calitate high definition (HD) a sunetului și imaginii.
Începând cu 1 decembrie 2021, oferta Scenei Digitale cuprinde 32 de spectacole online, la care vom adăuga în fiecare lună noi producții.

Pe bază de bilet (click pe butonul CUMPĂRĂ BILET afișat sub fiecare spectacol) sau pe bază de abonament (click pe butonul ABONAMENTE din meniul site-ului)

Costurile biletelor individuale sunt de 30 lei (spectacolele de teatru, teatru-film). Abonamentul lunar este în valoare de 49 de lei, cel trimestrial de 89 lei, iar cel anual de 299 de lei. Condițiile și modalitatea de achiziție sunt disponibile în secțiunea dedicată.

Prin introducerea codului de pe bilet, în câmpul „cod acces” din pagina AUTENTIFICARE. Din momentul introducerii codului de acces, biletul este valabil timp de patru ore.

Până la finalul lunii în care este cumpărat (exemplu: un bilet cumpărat în data de 1 ianuarie este valabil până în data de 31 ianuarie inclusiv), pe o durată de patru ore din momentul activării lui (exemplu: un bilet activat la ora 12:00 este valabil până la ora 16:00). Activarea biletului se face prin introducerea codului de pe bilet (cod acces vizionare spectacol) în câmpul din pagina AUTENTIFICARE.

Prin introducerea codului de abonat primit o dată cu achiziția abonamentului, în câmpul „cod acces” din pagina AUTENTIFICARE. Spectacolele incluse în abonament pot fi vizionate nelimitat pe durata de valabilitate a abonamentului.

Abonamentele anuale oferă acces nelimitat, oricând și de oricâte ori în perioada de activare, către toate spectacolele incluse în oferta Scenei Digitale, respectiv 32 de spectacole la care se vor adăuga unele noi pe parcursul anului 2022. Abonamentele lunare includ 10 spectacole, iar cele trimestriale 16 spectacole.

Situațiile de nefuncționalitate a site-ului sau serviciului TNRS – Scena Digitală pot fi sesizate oricând pe adresa de mail scena@sibfest.ro sau telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00, la numărul de telefon: 0728048945