Întrebări și răspunsuri despre platforma TNRS – Scena Digitală

TNRS Scena Digitala (www.scena-digitala.ro) este platforma de spectacole online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Accesul se face pe bază de bilet sau de abonament.

Cele mai noi producții de teatru, teatru-film, film, concerte, produse la Sibiu, special pentru mediul digital în condiții de calitate high definition (HD) a sunetului și imaginii.
În anul 2021 vom prezenta un număr de minim 30 de spectacole online, dintre care 22 producții în premieră online și alte 8 spectacole din repertoriul curent al teatrului.

Pe bază de bilet (click pe butonul CUMPĂRĂ BILET afișat sub fiecare spectacol) sau pe bază de abonament (click pe butonul ABONAMENTE din meniul site-ului)

Costul unui bilet pentru vizionarea unui singur spectacol este de 30 de lei. Abonamentele au prețuri de la 49 de lei (abonamentul lunar în baza căruia pot fi vizionate 8 spectacole de oricâte ori, pe durata valabilității abonamentului), până la 329 de lei (abonamentul anual în baza căruia pot fi vizionate 30 de spectacole, de oricâte ori, pe durata valabilității abonamentului).

Prin introducerea codului de pe bilet, în câmpul „cod acces” din pagina AUTENTIFICARE. Din momentul introducerii codului de acces, biletul este valabil timp de patru ore.

Până la finalul lunii în care este cumpărat (exemplu: un bilet cumpărat în data de 1 ianuarie este valabil până în data de 31 ianuarie inclusiv), pe o durată de patru ore din momentul activării lui (exemplu: un bilet activat la ora 12:00 este valabil până la ora 16:00). Activarea biletului se face prin introducerea codului de pe bilet (cod acces vizionare spectacol) în câmpul din pagina AUTENTIFICARE.

Prin introducerea codului de abonat primit o dată cu achiziția abonamentului, în câmpul „cod acces” din pagina AUTENTIFICARE. Spectacolele incluse în abonament pot fi vizionate nelimitat pe durata de valabilitate a abonamentului.

Abonamentele oferă acces nelimitat, în perioada în care sunt active, către un număr diferit de spectacole, astfel: 8 spectacole pentru abonamentul lunar, 12 spectacole în abonamentul trimestrial - dintre care 4 spectacole noi, 18 spectacole în abonamentul semestrial – dintre care 10 spectacole noi și 30 de spectacole în abonamentul anual – dintre care 22 de spectacole noi).

Situațiile de nefuncționalitate a site-ului sau serviciului TNRS – Scena Digitală pot fi sesizate oricând pe adresa de mail scena@sibfest.ro sau telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00, la numărul de telefon: 0728048945