Suport

TNRS Scena Digitala (www.scena-digitala.ro) este platforma de spectacole online a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu. Accesul se face pe bază de bilet sau de abonament. 

Pe bază de bilet sau pe bază de abonament (click pe butonul BILET sau ABONAMENTE la fiecare spectacol sau pe butonul BILETE & ABONAMENTE din meniul site-ului). 

Prin introducerea codului de pe bilet, în câmpul „cod acces” din pagina VIZIONARE. Din momentul introducerii codului de acces, biletul este valabil timp de patru ore. 

Prin introducerea codului de abonat primit o dată cu achiziția abonamentului, în câmpul „cod acces” din pagina VIZIONARE. Spectacolele incluse în abonament pot fi vizionate nelimitat pe durata de valabilitate a abonamentului. 

Situațiile de nefuncționalitate a site-ului sau serviciului TNRS – Scena Digitală pot fi sesizate oricând pe adresa de mail scena@sibfest.ro sau telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 9:00 – 17:00, la numărul de telefon: 0728048945.

Cele mai noi producții de teatru, teatru-film, dans, teatru-dans, muzică produse la Sibiu sau invitate de pe scenele lumii, special pentru mediul digital în condiții de calitate high definition (HD) a sunetului și imaginii.

Costurile biletelor individuale sunt de 30 lei. Abonamentul lunar este în valoare de 49 de lei, cel trimestrial de 89 lei, iar cel anual de 299 de lei. Condițiile și modalitatea de achiziție sunt disponibile în secțiunea dedicată, BILETE & ABONAMENTE. 

Până la finalul lunii în care este cumpărat (exemplu: un bilet cumpărat în data de 1 ianuarie este valabil până în data de 31 ianuarie inclusiv), pe o durată de patru ore din momentul activării lui (exemplu: un bilet activat la ora 12:00 este valabil până la ora 16:00). Activarea biletului se face prin introducerea codului de pe bilet (cod acces vizionare spectacol) în câmpul din pagina VIZIONARE. 

Toate abonamentele (lunare, trimestriale și anuale) oferă acces nelimitat, oricând și de oricâte ori în perioada de valabilitate a abonamentului.